VABILO K DOBRODELNOSTI

Spoštovani!

Unicefov dan, ki ga v Občini Ruše praznujemo 17. decembra, je namenjen dobrodelnosti in pomoči tistim, ki jo najbolj potrebujejo.

Pod sloganom #zavsakegaotroka zbiramo izdelke, primerne za novorojenčke in bolne otročke. Zbiramo odejice za novorojenčke v velikosti 60 x 60 cm. Veseli bomo tudi ninic, kapic, nogavičk, kvačkanih hobotnic ter preprostih igrač iz blaga ali lesa za otroke s pediatrične klinike. Prosimo za pazljivost z majhnimi delci, torej brez gumbov ali lepljenih malih delcev za novorojence ter, da je izdelek pralen. Zbiramo jih do ponedeljka, 2. 12. 2024.

Izdelki bodo predstavljeni in razstavljeni v RAzSTavišču v okviru Unicefove prireditve, ki je načrtovana torek, 17. 12. 2024 v veliki dvorani Zavoda RAST Ruše. Po prireditvi bodo izdelki potovali k novorojencem ali otrokom v UKC Maribor.

Vabimo vse občanke in občane, da prispevajo izdelke in jih prinesejo ali pošljejo na sedež Zavoda RAST Ruše, Mariborska cesta 31 v Rušah. Vsakemu izdelku pripišite ime ustvarjalca, oziroma ustvarjalke ter kontakt.

Hvala, da nam pomagate za boljši jutri.

Vnaprej se zahvaljujemo za sodelovanje!