AKTIVNE KROMPIRJEVE POČITNICE

Zavod RAST Ruše bo v času “krompirjevih” počitnic za otroke od 1. do 5. razreda izvajal AKTIVNE POČITNICE.

AKTIVNE POČITNICE bodo potekale v času od 2.11 do 4.11.2022 :
– POLDNEVNI PROGRAM od 9. do 13. ure – prispevek za prehrano (malica in kosilo) znaša 5 eur na dan
– CELODNEVNI PROGRAM od 9. do 16. ure – prispevek za prehrano (malica, kosilo in popoldanska malica) znaša 7 eur na dan

Prijave zbiramo do ponedeljka, 24.10.2022, do 12. ure. Izpolnjeno prijavnico in soglasje pošljite na info@zavod-rast.si.

Več informacij, prijavnico in soglasje najdete v priponki.

 

PROGRAM:

SREDA, 2.11.2022

Prvi dan aktivnih počitnic bomo začeli s spoznavanjem in pogovorom o pravilih, ki se jih bomo morali držati, da bo vse potekalo, kot mora. Nadaljevali bomo z ustvarjalno delavnico kaligrafije – tehnike pisanja z lepimi, čitljivimi črkami in se ob tem spomnili Primoža Trubarja ter obeležili dan reformacije. Po delavnici se bomo odpravili na kosilo, popoldan pa bomo namenili športnim dejavnostim in gibanju.

ČETRTEK, 3.11.2022

V četrtek se bomo podali na prav posebno dogodivščino. Z avtobusom se bomo odpeljali v Maribor in obiskali Vojaški muzej Slovenske vojske. Na sedežu Zavoda RAST Ruše se bomo zbrali že ob 8. uri. Otroci naj bodo oblečeni v športna oblačila in vremenu primerno, s seboj naj imajo nahrbtnik z malico in pijačo. Kosila ta dan ne bo.

PETEK, 4.11.2022

Zadnji dan »krompirjevih« počitnic si bomo ogledali razstavo lutk KUD-a Bistrica ob Dravi. Spoznali bomo, kako lutke nastanejo, iz česa jih naredimo in še marsikaj zanimivega, nato pa bodo člani društva za nas odigrali lutkovno predstavo z naslovom Križem kapica. Po kosilu bomo na ustvarjalni delavnici izdelali svojo lutko.

NAVODILA PRED VKLJUČITVIJO

PRIJAVNICA AKTIVNE POČITNICE

SOGLASJE OB VKLJUČITVI V AKTIVNE POČITNICE