AKTIVNE ZIMSKE POČITNICE

Zavod RAST Ruše bo v času zimskih počitnic za otroke od 1. do 5. razreda izvajal AKTIVNE POČITNICE.

AKTIVNE POČITNICE bodo potekale v času od 30.1. do 3.2.2022:
– POLDNEVNI PROGRAM od 9. do 13. ure – prispevek za prehrano (malica in kosilo) znaša 5 eur na dan
– CELODNEVNI PROGRAM od 9. do 16. ure – prispevek za prehrano (malica, kosilo in popoldanska malica) znaša 7 eur na dan
PROGRAM:

PONEDELJEK, 30.1.2023          PROSTO PO PREŠERNU

Prvi dan aktivnih počitnic bomo začeli s spoznavanjem in pogovorom o pravilih, ki se jih bomo morali držati, da bo vse potekalo, kot mora. Nadaljevali bomo z gledališko delavnico. Spoznali bomo delo igralca, opravili govorne vaje, ter spoznali osnove igralstva. Če nam bo vreme dopuščalo, se bomo po kosilu odpravili na letno gledališče Pod goroj in tam izvedli še kakšno gledališko vajo.

TOREK, 31.1.2023          SLADKA FIGA

Torek je dan, ko se bomo podali na prav posebno sladko dogodivščino. Po navdihu Mozartovih kroglic bomo ustvarjali sladke, čokoladne Prešernove fige in Prešernove čokoladne kroglice.  Po kosilu sledi druženje ob plesu, športnih aktivnostih in družabnih igrah.

SREDA, 1.2.2023          PREŠERNO, USTVARJALNO

V sredo bomo ustvarjali. Izdelali bomo škatlice za naše sladke fige. Prav tako se bomo udeležili 1. rojstnega dne Zavoda RAST Ruše, na katerem se bomo srečali tudi s starejšimi in sodelovali v kulturnem programu.

ČETRTEK, 2.2.2023          PREŠERNO POTEPANJE

V  četrtek se bomo podal na izlet v Maribor. Obiskali bomo Center eksperimentov. Tam se bomo udeležili eksperimentalnice, kaj točno bomo počeli, pa naj zaenkrat ostane skrivnost. Morda pa se med nami  skriva nov genij? Potovali bomo z avtobusom, iz Ruš bomo se odpeljali ob 8h, povratek pa je predviden okoli 14h.

Otroci naj bodo oblečeni v športna oblačila in vremenu primerno, s seboj naj imajo nahrbtnik z malico in pijačo. Kosila ta dan ne bo.

PETEK, 3.2.2023          IGRAJMO SE KOT LETA 1800

Naš zadnji dan aktivnih počitnic se bomo igrali kot nekoč, takrat, ko ljudje še niso poznali igre Človek, ne jezi se, in niti sanjalo se jim ni, kaj je to internet, videoigrica ali pametni telefon. Aja, pričakujemo pa še gosta presenečanja. Namig: »En, dva, tri, v zraku vse ulovi!« Le kdo bi to lahko bil?

Prijave zbiramo do ponedeljka, 23.1.2023, do 12. ure. Izpolnjeno prijavnico in soglasje pošljite na info@zavod-rast.si.

Več informacij, prijavnico in soglasje najdete v priponkah.

NAVODILA PRED VKLJUČITVIJO

PRIJAVNICA AKTIVNE POČITNICE

SOGLASJE OB VKLJUČITVI V AKTIVNE POČITNICE

PROGRAM